Fotbollsstjärnor visar sitt stöd för USWNTs Kristie Mewis och hennes australiensiska fästman Sam Kerr när paret visar upp sin förlovningsring för första gången i intima förslagsbilder.

By | November 21, 2023

Två av de främsta stjärnorna i dam-VM 2023 har avslöjat intima bilder från deras senaste förlovning, vilket utlöste en våg av välönskningar över hela fotbollsvärlden.

Australiens Sam Kerr ses knäböja framför sin upprymda fästmö, USA:s landslagsstjärna Kristie Mewis, i den första bilden av hans Instagram-inlägg. På ett annat foto ses en animerad Kerr triumferande höja sin högra arm efter att ha fått svaret hon letade efter.

Instagram-inlägget innehåller också ett foto av Mewis diamantförlovningsring: en ovalslipad enstensstift satt på ett gult guldband.

Ingen plats är angiven, men paret verkar befinna sig framför ett medelhavspalats på någon destination i varmt väder. Bildtexten innehåller ett datum, 1 september, som indikerar att paret har varit förlovat i nästan tre månader. Kerr och Mewis bekräftade sin förlovning tidigare denna månad, men bilder på den senares förslag dök inte upp förrän på tisdagen.

Inlägget fick tusentals svar, varav många skrevs av parets klubb- och landslagskamrater.

Australiens Sam Kerr ses knäböja framför USWNTs Kristie Mewis

Kerr ses triumferande höja sin högra arm efter att ha fått svaret han letade efter.

Kerr ses triumferande höja sin högra arm efter att ha fått svaret han letade efter.

Instagram-inlägget innehåller också ett foto av Mewis diamantförlovningsring: en ovalslipad enstensstift inställd på ett gult guldband.

Instagram-inlägget innehåller också ett foto av Mewis diamantförlovningsring: en ovalslipad enstensstift inställd på ett gult guldband.

Australiens Ellie Carpenter, Mackenzie Arnold, Tameka Yallop, Emily Gielnik och Clare Wheeler önskade paret lycka till, liksom Matildas teamkonto.

På samma sätt svarade även Kerrs lagkamrater i Chelsea med att gratulera, inklusive Englands spelare Millie Bright, Erin Cuthbert och Lauren James.

Mewis amerikanska lagkamrater anslöt sig också till festen, inklusive Catarina Macario, som också spelar för Chelsea tillsammans med Kerr.

Många av svaren var enkla emojis. USWNT, till exempel, svarade med en rad blå hjärtan.

Överraskande nog var det Australiens Kerr som avancerade längst i VM 2023 i sitt hemland då Matildas slutade fyra.

Försvarande mästaren USWNT förlorade mot Sverige på straffar i åttondelsfinalen, vilket ledde till att Vlatko Andonovski avskedades som huvudtränare. Mewis gjorde en straff, men Sverige gjorde sina tre sista för att gå vidare.

Inlägget fick tusentals svar, varav många skrevs av parets klubb- och landslagskamrater, som Catarina Macario (nedan)

Inlägget fick tusentals svar, varav många skrevs av parets klubb- och landslagskamrater, som Catarina Macario (nedan)

Kerr spelar för närvarande för Chelsea, som kommer att tränas fram till slutet av säsongen av den tillträdande USWNT-tränaren Emma Hayes. Samtidigt kommer Mewis efter en NWSL-titel med Gotham FC.

Mewis, 30, delade tidigare de glada nyheterna med tidningen People och tackade Kerr för att hon funnits vid hennes sida.

‘[She’s] “Min största supporter, han lyssnar alltid på mig tjata och klaga på alla mina galna upptåg,” sa han.

Det har gått rykten om att Kerr och Mewis var förlovade efter att Australiens största fotbollsstjärna publicerade ett foto på sociala medier som visar henne bära en guldring på ringfingret i september.

Matildas-forwarden inkluderade bilden i ett Instagram-inlägg tillsammans med den enkla bildtexten “People of September x” med två andra bilder som visar en juvelring på flickvännens Mewis vänstra ringfinger.

Lyckönskningar strömmade in från hela fotbollsvärlden, inklusive flera anmärkningsvärda Matildor.

Lyckönskningar strömmade in från hela fotbollsvärlden, inklusive flera anmärkningsvärda Matildor.

Filmer tagna på Kerrs födelsedag, den 10 september, verkade också visa att Mewis gömmer sitt ringfinger.

Paret firade Kerrs 30-årsdag med ett foto från deras middag som visade australiensaren med handen runt Mewis midja och amerikanens vänstra hand noggrant placerad för att undvika att visa några ringar.

“Grattis på födelsedagen min älskade”, skrev hon inlägget.

Fansen fick också se ringen på Mewis hand i en oavsiktlig smygtitt när Mewis dök upp i ett reklamklipp för videospelet EA FC 24 i mitten av september. Mewis vänstra hand verkade avsiktligt fördunklad i de senaste bilderna av paret när spekulationerna nådde en feberhöjd.

Fansen kallade fotot av Kerr som bär guldbandet för ett “mjukt förlovningskast”, där en skrev: “Ahahah ringen gratulerar Sam” och en annan frågade: “Så var är förslagsvideon?”.

Matildas superstjärna Sam Kerr och hans långvariga flickvän Kristie Mewis har bekräftat att de är förlovade.  Mewis, 30, delade den glada nyheten med People magazine i fredags och kallade Kerr henne

Matildas superstjärna Sam Kerr och hans långvariga flickvän Kristie Mewis har bekräftat att de är förlovade. Mewis, 30, delade den glada nyheten med tidningen People i fredags och kallade Kerr för hennes “största supporter”. På bilden tillsammans

Mewis följde upp med ett inlägg på sin Instagram Story tidigare samma månad, som visar vad som verkar vara hennes hand som håller i Kerrs.

Återigen kan de flesta fingrarna på Mewis vänstra hand inte ses på bilden, vilket leder till att vissa tror att han kan ha gömt en ring.

Paret träffades medan de båda spelade för konkurrerande klubbar i den amerikanska ligan 2019.

De pratade online i nästan fyra månader under covid-låsningen 2020 innan de tillbringade två veckor tillsammans i karantän, där de snabbt blev förälskade.

November 2021 var första gången paret, som senast mötte varandra tävlingsmässigt vid OS i Tokyo, möttes sedan de blev

November 2021 var första gången paret, som senast mötte varandra tävlingsmässigt vid OS i Tokyo, möttes sedan de blev “Instagram-officiell” i augusti samma år.

Paret fortsatte sin romans inför OS 2021, där de, efter USA:s nederlag mot Australien i semifinalen, fotograferades tillsammans.

Deras omfamning på planen skapade rubriker eftersom Kerrs uppbrott med sin tidigare långvariga partner, en annan amerikansk klubbspelare, Nikki Stanton, ännu inte hade offentliggjorts.

November 2021 var första gången paret mötte varandra sedan de blev “Instagram-officiella” i augusti samma år.

Deras internationella romans har sedan dess dokumenterats brett på sociala medier och båda kvinnorna har samlat på sig hundratusentals följare.

“Vi är inte privatpersoner. Jag gillar att dela med mig av min historia. “Jag gillar att dela vem jag är utanför fotbollen”, sa Kerr till brittiska tidningen Gaffer tidigare i år.

“Fotboll är fem procent av mitt liv”, tillade han.

Kerr och Mewis är det obestridda kraftparet inom damfotbollen och paret har samlat tusentals följare sedan deras förhållande blomstrade.

Kerr dejtade tidigare sin flickvän Nikki Stanton i nästan åtta år innan han tyst splittrades 2021.

Kerr ska ha berättat för vänner vid den tiden att hon och Stanton, som också är en högprofilerad amerikansk fotbollsspelare, hade “fallit ur kärlek”.

Kerr har enligt uppgift plötsligt avslutat sin långvariga romans inför spelen i Tokyo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *